2011. december 22., csütörtök

KITERJESZTETT VALÓSÁGSHOW

Karácsonykor rendhagyó programmal várjuk a Rumini nézőit: az előadás szünetében a technika lehetőségeit kihasználva a gyerekek könnyen Rumini mellett találhatják magukat! A kiterjesztett valóságshow 25-én indul útjára, és a kalandoknak itt még közel sincs vége!

Berg Judit darabjához kapcsolódva, a hagyományos játékok és a számítógépes eszközök nyújtotta lehetőségek ötvözésével, elsősorban az óvodáskorú és a kisiskolás gyermekek részére nyújt fantasztikus élményt a kiterjesztett valóság technológiájának alkalmazása.
A nézőtéri büfé elé kihelyezett nagyképernyős monitoron a színdarab szereplői és az érdeklődők − látszólag egy térben − „együtt” tűnnek fel. Szinte tapintható mesefigurák érkeznek, haladnak át vagy veszik körbe a nézőket. A játék a Rumini előadások szünetében zajlik, de nem kell, hogy ott véget érjen!
A programot megvalósító Európai Digitális Tartalomfejlesztő és színházunk tervei szerint a jövőben otthonról is folytatható lesz a játék! A darab honlapján keresztül, a színházban kapott szórólap és a webkamera segítségével a gyerekek látszólag fejükre illeszthetik például a „láthatatlanná tévő kalapot” is.
Szeretettel várunk mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése